Home » Northern Albania » Durrës County » Bashkia Durrës » Durrës » Religion

Worship centers in Durrës, Bashkia DurrësFilter by amenity type:

Nearest Services

Place of Worship

 • Catholic Church of Saint Lucia (christian)
  Rruga Imzot Fan S. Noli
 • Durres Reformed Evangelical Church (christian)
  Kadri Pirro, 46 2001
  Email: pastori@kishareformuardurres.org
  Opening hours: Su 10:00-12:00
 • Jehovait
  Rruga Pavarësia
 • Kapela e Shën Grabrietit (christian)
  Rruga Sotir Noka
 • Katedralja Ortodokse e Shën Palit dhe Shën Asti (christian - orthodox)
  Rruga Imzot Fan S. Noli
 • Kisha e Jezu Krishtit (christian - catholic)
  Rruga Vëllazërimi
 • Kisha/Kapela e Shën Stefanit (christian)
  Bulevardi Epidamn Durrës
  Poshtë shkallëve të amfiteatrit të Durrësit gjendet kapela e Shën Stefanit, shenjtorit të Durrësit. Muret e saj janë të zbukuruara me mozaik. Datimi i kësaj kishëze/kapele nga studiuesit vendoset në antikitetin e vonë shek. V-IV p.e.s.
 • St. Luvy
  Rruga Imzot Fan S. Noli
 • Xhamia ''Riza Bajrami'' (muslim - sunni)
  Rruga 22 Marsi
 • Xhamia e Madhe e Durrësit (muslim)
  Sheshi Iliria
 • Xhamia Fatih (muslim)
  Rruga Xhamia
 • Xhamia Islame,Plazh (muslim - sunni)
  Rruga Jusuf Myzyri
 • no-name
 • no-name
 • no-name