Home » Southern Albania » Vlorë County » Bashkia Vlorë » Orikum » Eating

Eating and drinking in Orikum, Bashkia VlorëFilter by amenity type:

Nearest Services

Bar

 • FISH HOUSE
 • Iliri
  Via Orikum Radhime,Vlorë
  Phone: +355697763084
  Opening hours: 06:00-21:00
 • Las Bello
 • -

Cafe

 • -
 • -

Fast food

 • M. Mustafaraj
  Bulevardi Princesha Rugjine
 • Pizzeria Marta
  Bulevardi Princesha Rugjine

Restaurant

 • Alberti
  Phone: +355 69 5798406
 • Alberti
 • Alberti
 • Bar Dion dhe restorant
  Rruga Sali Vranishti
 • Bar Piceri Stela
  Rruga Sali Vranishti
 • Black Pearl
  Rruga Vlore-Radhime
 • Bojo restaurant & beach
  Rruga Radhime-Orikum
 • Dervishaliu
  Phone: 0694862323
 • Laberia
  Rruga Vlore-Radhime
 • Mezuraj - Krela
  Rruga Vlore-Radhime
 • Panorama
 • Pulëbardha Restaurant
  Rruga Radhime-Orikum
 • Restaurant "Maxola's Dream"
  pashalimani
  Phone: +355697340399
  Opening hours: Mo-Su 08:00-12:00
 • Restaurant Cekodhima
 • Restaurant Denta
 • Restaurant Dukat
  SH8
  Phone: ++355 (0)69 5777 333
 • Sofo
 • Sorkadhja
 • no-name
 • no-name