Home » Southern Albania » Vlorë County » Bashkia Vlorë » Vlorë Municipality » Services

Public Services in Vlorë Municipality, Bashkia VlorëFilter by amenity type:

Nearest Services

courthouse

 • Gjykata e Shkalles se Pare
  Rruga Sulejman Delvina
 • -
  Rruga Sulejman Delvina
 • -
 • -
  Rruga Sulejman Delvina

Fire Station

 • -

Library

 • -
  Rruga Hajredin Haxhiraj

government offices

 • Dhoma e Tregetise dhe Industrise Vlorë
  Phone: 0035533222111
  Email: ccivlore@gmail.com
  Opening hours: Mo-Fr 08:00-16:00
 • Partial Demokratike
  Rruga Pelivan Leskaj
 • Prefektura Vlore
  Rruga Sulejman Delvina

Police

 • Rajoni i Policise Vlore
  Rruga Rakip Malile
 • -
 • -
  Rruga Sulejman Delvina

Post Office

 • DHL Skele
  Rruga Pavarësia
 • Posta Nr1
  Rruga Demokracia
 • Posta Shqiptare
  Rruga Pavarësia
 • -
  Rruga Drashovica
 • -
  Rruga Aleksander Moisiu

Townhall

 • Bashkia Vlorë